Užijte si klidný spánek v jedinečné ložnici

Užijte si klidný spánek v jedinečné ložnici

Ve chvíli, kdy vstoupíte do ložnice, vaše oči zajisté jako první spočinou na posteli a jejím čele. S tímto drobným prvkem můžete libovolně experimentovat a udělat z něj zajímavý doplněk. Bytový architekt z Prahy i zbytku republiky vám doporučí, co bude nejlepší pro vás. Kontaktovat ho můžete nejen, když chcete navrhnout interiér celého bytu, ale i při renovaci jediné místnosti.

Dřevěná postel

Po vzoru skandinávského stylu

Posledních pár let jsme se začali hodně inspirovat právě Skandinávií a jejich kladným vztahem k přírodě. Odtud přišel trend dřevěných prvků v interiéru. Dobrou zprávou je, že dřevěné čelo s patinou si můžete jednoduše vyrobit sami, takže vás nebude stát žádné velké peníze.

Sehnat prkna jistě nebude těžké. Nechat je můžete naprosto přírodní a pouze nalakovat, anebo naopak každé z nich natřít jinou barvou. Efektivně tak využijete zbytky barev, které vám doma překáží. Stejně tak můžete použít a upravit i palety, které jsou cenově velmi výhodné. Není to ale jediná možnost. Zeptejte se na radu a hledejte na Googlu. Zaručeně najdete tunu inspirace.

Moderní tmavá ložnice

V jakém stylu žijete?

Dřevo samozřejmě není jedinou variantou. Hodně záleží na tom, jaký typ postele máte a v jakém stylu je zbytek místnosti. Do industriálního interiéru se hodí cihlové obklady. Pokud si spíš chcete dodat nádech luxusu, zvolte obklady kamenné. A pro bohémy budou nejlepší závěsné koberce s pestrobarevným, teplým vzorem mandaly. Fantazii se meze nekladou.

A nemusíte vůbec troškařit

V moderním prostoru se nemusíte bát ani větších zásahů. Místo čela postele obložte rovnou celou stěnu, u které máte hlavu. Zajímavý prvek můžete vytvořit prakticky z jakéhokoli materiálu, jen ho musíte správně upravit. Odborník vám pomůže najít ideální variantu za výhodnou cenu tak, abyste by skutečně spokojeni a v klidu jste mohli každý večer usínat.

Previous post Ochrana a luxusní vzhled pro váš telefon
Next post Objevte kouzlo kurkumy – koření, které vám posílí zdraví